استفاده از فناوریهای نوین برای نظارت، کیفیت محصولات غذایی را تضمین میکند

به گزارش خبرگزاری آنا؛ مهندس علی نانوائی در خصوص ایجاد داخلیهای تخصصی در سامانه ۱۹۰ برای رسیدگی به شکایات مرتبط با محصولات غذایی و بهداشتی به عنوان یکی از مهمترین طرحهای این سامانه، افزود: این طرح میتواند روند ارجاع شکایات به کارشناسان متخصص را تسریع کند و در نهایت زمان رسیدگی به مشکلات مردم را کاهش دهد.
علاوه بر این، این اقدام به مردم کمک میکند تا شکایات خود را بهطور دقیق و دستهبندیشده ثبت کنند و با شفافیت کامل آنها را مطرح نمایند. به این ترتیب، هر شکایت به سرعت به مسیر درست هدایت شده و پیگیری آن بهطور مؤثری انجام میشود.
وی در ادامه اظهار کرد: در کنار این اقدامات برای بهبود نظارتها، تقویت تولید داخلی نیز یکی از اولویتهای مهم است. با توجه به چالشهای موجود در واردات محصولات غذایی و بهداشتی، تقویت تولید داخلی بهویژه در شرایط کنونی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
توجه به تحقیق و توسعه و همچنین نوآوری در صنعت غذایی و بهداشتی میتواند به ارتقای کیفیت و تنوع محصولات داخلی کمک کند و در نهایت وابستگی به واردات را کاهش دهد.
مدیر غذا، دارو و استاندارد منطقه آزاد قشم همچنین به استفاده از فناوریهای نوین در فرآیندهای نظارتی اشاره کرد و گفت: استفاده از سامانههای هوشمند برای نظارت دقیقتر بر ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره یکی از طرحهای کلیدی است که در حال پیگیری است. این سامانهها قادر به ارائه اطلاعات دقیق و بهروز در مورد هر محصول هستند و نه تنها کیفیت محصولات را بهطور مؤثر تضمین میکنند، بلکه باعث تقویت اعتماد عمومی به فرآیندهای نظارتی و محصولات داخلی خواهند شد.
وی همچنین به طرحهایی برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی در این حوزهها اشاره کرد و گفت: دولت و نهادهای مرتبط به دنبال ایجاد شرایطی هستند که سرمایهگذاران بتوانند با اطمینان به سرمایهگذاری در این بخشها بپردازند.
همچنین، ایجاد شرایط مناسب برای ورود سرمایهگذاران خارجی میتواند موجب انتقال تکنولوژیهای نوین و افزایش کیفیت محصولات داخلی شود.
مدیر غذا، دارو و استاندارد منطقه آزاد قشم در پایان خاطر نشان کرد: تمامی این طرحها و راهکارها با هدف همکاری و همافزایی نهادهای مختلف و بهرهگیری از فناوریهای نوین در جهت ارتقاء سطح سلامت عمومی و تقویت فرآیندهای نظارتی به اجرا درمیآید.
انتهای پیام/