۲۷/ خرداد /۱۴۰۴

دانشجویان دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی در اردوی راهیان پیشرفت

دانشجویان دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی در اردوی راهیان پیشرفت
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از اعزام دانشجویان دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی این واحد دانشگاهی به اردوی راهیان پیشرفت خبر داد.

ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌گو با خبرنگار آنا از اعزام دانشجویان دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی این واحد دانشگاهی به اردوی راهیان پیشرفت خبر داد و اظهار کرد: این اردو یکی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی است که به منظور ارتقای آگاهی، مهارت‌ها و تجربیات دانشجویان برگزار می‌شود.

دانشجویان دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی در اردوی راهیان پیشرفت

وی افزود: این اردو‌ها معمولاً با هدف معرفی دستاورد‌های علمی، صنعتی و فرهنگی کشور، آشنایی با مراکز علمی و تحقیقاتی و ایجاد انگیزه در دانشجویان برای مشارکت فعال در توسعه کشور برگزار می‌شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد آشنایی با دستاورد‌های علمی و فناوری، بازدید از مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و صنایع پیشرفته برای مشاهده دستاورد‌های علمی، ایجاد انگیزه و خلاقیت، تشویق دانشجویان به تفکر خلاق و نوآورانه در زمینه‌های مختلف، تقویت روحیه کار تیمی، ایجاد فرصت‌هایی برای همکاری و تعامل بین دانشجویان از رشته‌های مختلف، آشنایی با چالش‌ها و فرصت‌ها، بررسی چالش‌های موجود در حوزه‌های مختلف و راهکار‌های ممکن برای حل آنها و توسعه مهارت‌های شغلی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای تقویت مهارت‌های عملی دانشجویان را از مهم‌ترین اهداف اردو‌های راهیان پیشرفت عنوان کرد.

دانشجویان دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی در اردوی راهیان پیشرفت

رحیمی بیان کرد: گسترش شبکه ارتباطی، افزایش انگیزه تحصیلی و کسب تجربیات عملی از مزایای شرکت در اردو‌های رایان پیشرفت دانشجویی است و این اردوی می‌تواند نقش مهمی در شکل‌گیری نگرش مثبت نسبت به علم و فناوری، همچنین تقویت روحیه کارآفرینی در میان دانشجویان ایفا کند.

به گزارش آنا، بازدید دانشجویان به همراه استاد خود از قسمت‌های مختلف کارخانه فرآورده‌های گوشتی در نجف‌آباد اصفهان و آشنایی با تولید فرآورده‌های گوشتی دیگر از برنامه‌های این اردوی علمی بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب