۲۷/ خرداد /۱۴۰۴
08:34 24 / 02 /1404

نقش دانشگاه آزاد در خدمت به نظام سلامت و جامعه

نقش دانشگاه آزاد در خدمت به نظام سلامت و جامعه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: در حوزه امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت‌های متعددی انجام داده که صرفاً هدف آن تبدیل دانش به توانایی و مهارت‌های عملی در صنعت غذایی است.

به گزارش خبرنگار آنا، مجتبی ملکی‌چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در سومین کنگره بین‌المللی حقوق سلامت «حقوق تغذیه و امنیت غذایی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اشاره به نقش و فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه امنیت غذایی و حقوق تغذیه، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان گیلان با داشتن ۱۴ مرکز آموزشی و بالغ‌بر ۴۲ هزار دانشجو، بیش از ۷۵۰ عضو هیئت علمی و هزار دستیار آموزشی داشته که با داشتن نگاهی اجتماعی و کمک به حل مسئله، شبکه‌ای بزرگ و تأثیرگذار است.

وی افزود: استان گیلان و شهر رشت در سال ۲۰۱۵ به‌عنوان شهر خلاق خوراک در سازمان یونسکو ثبت شده که در این بین دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه، می‌تواند نقش مهمی ایفا می‌کند. در حوزه امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت‌های متعددی انجام داده که می‌توان به تصویب دانشکده آب، غذا و فراسودمند‌ها در سال ۱۴۰۳ و داشتن اعضای هیئت علمی توانمند در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی همچنین راه‌اندازی مدرسه عالی صنایع غذایی زیر نظر دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی اشاره کرد که صرفاً هدف آن تبدیل دانش به توانایی و مهارت‌های عملی در صنعت غذایی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ادامه داد: مرکز تحقیقات صنایع غذایی و کشاورزی در استان گیلان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت راه‌اندازی شده که به‌صورت تخصصی در حوزه صنعت غذا، فعالیت می‌کند همچنین در حوزه امنیت غذایی این دانشگاه با سازمان زندان‌های استان گیلان قراردادی منعقد کرده و هدف آن اصلاح الگوی غذایی زندانیان با اعتباری بالغ‌بر ۵۰۰ میلیون تومان بوده که اکنون مشغول انجام مطالعات و برنامه‌ریزی‌های آتی است.

ملکی‌چوبری با تأکید بر اهمیت آموزش مهارت‌های عملی و کاربردی در کنار علم‌آموزی گفت: خروجی دانشگاه آزاد اسلامی باید توانایی‌های عملی و اجرایی در حوزه حقوق تغذیه و امنیت غذایی باشد. 

وی با بیان مشکلات زیست‌محیطی در گیلان مانند شیرابه‌ها و تأثیر آن بر سلامت غذا و فرآورده‌های غذایی عنوان کرد: توجه به این مسائل در راستای حفظ سلامت عمومی ضروری است و باید با قدردانی از تلاش‌ نخبگان و دانشگاه‌ها بر نقش مهم آموزش عالی در خدمت به نظام سلامت و جامعه، تأکید کرد تا با همکاری و همت یکدیگر، گام‌های مؤثری در حوزه حقوق تغذیه و امنیت غذایی برداشته شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب