۲۷/ خرداد /۱۴۰۴
18:29 21 / 02 /1404

برپایی جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان در ۳۶ غرفه

برپایی جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان در ۳۶ غرفه
سومین جشنواره فرهنگ و فنون غذایی استان گیلان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت به همت دانشکده توسعه، فناوری و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، سومین جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان در این دانشگاه در حال برگزاری است.

علی علیجانپور رئیس دانشکده توسعه، فناوری و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در این‌باره به خبرنگار آنا گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه، آشنایی دانشجویان با فرهنگ و فنون غذایی استان گیلان و توجه به رویکرد مهم اسلوفود و غذای نیاکان در صنایع غذایی استان مورد تأکید است که در این بین با استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه به برگزاری نمایشگاه  اقدام کردیم.

وی افزود: این نمایشگاه همراه با بازارچه صنایع دستی، غذا‌های بومی محلی، بمدت سه روز از تاریخ ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار می‌شود و از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ عصر برای بازدید دانشجویان، اساتید و عموم مردم باز است.

علیجانپور ادامه داد: این نمایشگاه مشتمل بر ۳۶ غرفه بوده که متشکل از مدرسه عالی مهارتی فرهنگ و فنون غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت، جهاد و کشاورزی استان گیلان، حوزه معاونت امور مدارس استان گیلان، مجموعه گیل بانو، مرکز تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی و روستایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و چند مجموعه مردم نهاد شهرستان رشت است.

رئیس دانشکده توسعه، فناوری و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی رشت با دعوت از عموم مردم شهر رشت جهت بازدید از این نمایشگاه گفت: بازدید برای عموم رایگان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب