آغاز برداشت گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد دهدشت

حمیدرضا صدیقنژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد که برداشت گل محمدی در سطح دو هکتار از بوستانهای گل محمدی در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی محوطه این واحد دانشگاهی آغاز شده و برای تولید گلاب به کارگاه منتقل میشود.
وی به اهمیت مزایای کشت محصول گل محمدی اشاره کرد و یادآور شد: از گل محمدی در صنایع داروسازی، عطرسازی، رنگرزی، مواد غذایی و بهداشتی، شیرینی و عرقیات سنتی استفاده میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت، هدف از کشت محصول گل محمدی را ایجاد اشتغال، کسب درآمدهای غیرشهریهای، مصرف بهینه آب، توسعه و ترویج کشت گیاهان دارویی در منطقه و درنهایت زیباسازی فضای سبز و محوطه دانشگاه عنوان کرد و افزود: پیشبینی میشود امسال بیش از ۵۰۰ لیتر گلاب طبیعی با کیفیت بالا تولید شود و سالهای آینده با بالا رفتن عمر بوتهها، مقدار گل و گلاب حاصل چشمگیرتر از مقدار محصول فعلی شود.
انتهای پیام/