۲۸/ خرداد /۱۴۰۴
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان :

تعیین قیمت‌ها باید بر اساس هزینه تمام‌شده و توان پرداخت جامعه انجام شود

تعیین قیمت‌ها باید بر اساس هزینه تمام‌شده و توان پرداخت جامعه انجام شود
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تعیین قیمت‌ها باید بر اساس هزینه تمام‌شده، قیمت جهانی و توان پرداخت جامعه انجام شود و این موضوع نیازمند هماهنگی جدی با بیمه‌هاست.

به گزارش خبرگزاری آنا؛ مهسا حسنی‌پور، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: پایداری زنجیره تأمین دارو و تجهیزات، با تنوع در منابع، ذخایر راهبردی و سامانه‌های هشدار سریع محقق می‌شود. به گفته او، رصد موجودی‌ها و پایش بازار از طریق سامانه‌های الکترونیکی، ابزار کلیدی پیشگیری از کمبود و شناسایی اقلام غیرمجاز است.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از تولید داخل گفت: پایش کیفیت از مسیر طرح‌هایی مانند PMS، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تسهیل انتقال فناوری می‌تواند کیفیت محصولات داخلی را ارتقا دهد. همچنین، فرهنگ‌سازی برای مصرف کالای ایرانی باید در دستور کار قرار گیرد.

 معاون غذا و داروی دانشگاه رفسنجان اصلاح سیاست‌های قیمت‌گذاری را از الزامات پایداری بازار دانست و گفت: تعیین قیمت‌ها باید بر اساس هزینه تمام‌شده، قیمت جهانی و توان پرداخت جامعه انجام شود و این موضوع نیازمند هماهنگی جدی با بیمه‌هاست.

حسنی‌پور افزود: تفویض اختیار به دانشگاه‌ها در صدور مجوز‌ها همراه با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند، روند‌ها را تسهیل می‌کند، بی‌آنکه کیفیت نظارت کاهش یابد.

او استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل داده‌ها، ردیابی و اصالت‌سنجی محصولات را عاملی مؤثر در ارتقای حکمرانی سلامت دانست و بر توسعه داشبورد‌های تحلیلی و اتصال سامانه‌ها تأکید کرد. همچنین همکاری نهاد‌هایی مانند بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه را برای اجرای موفق سیاست‌های حوزه سلامت حیاتی است و گفت: ایجاد کارگروه‌های مشترک و گزارش‌های تخصصی به تصمیم‌سازی واقع‌بینانه کمک می‌کند.

حسنی‌پور در پایان گفت: تدوین سیاست‌های بومی، تقویت آموزش تخصصی و توسعه حکمرانی منطقه‌ای، مسیر پایداری تولید و ارتقای کیفیت در حوزه غذا و دارو را هموار می‌کند. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب