خطر جایگزینی خلال باقلا به جای خلال پسته در برخی فرآورده‌های غذایی

خطر جایگزینی خلال باقلا به جای خلال پسته در برخی فرآورده‌های غذایی
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ن ضمن هشدار درباره جایگزینی خلال باقلا به جای خلال پسته در برخی محصولات غذایی نسبت به خطر فاویسم برای مصرف کنندگان این محصولات هشدار داد.

به گزارش آنا، عبدالعظیم بهفر، با بیان اینکه گزارش‌هایی درباره تقلب در برخی محصولات غذایی دریافت شده است، گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که برخی سودجویان به دلیل تفاوت قیمت قابل‌توجه میان باقلا و خلال پسته اقدام به این کار کرده‌اند.

وی تأکید کرد: این اقدام علاوه بر فریب مصرف‌کنندگان، می‌تواند برای برخی افراد، به‌ویژه مبتلایان به فاویسم، خطرآفرین باشد. فاویسم یک بیماری حساسیتی است که مصرف باقلا و ترکیبات مشابه آن می‌تواند باعث کم‌خونی همولیتیک در افراد مستعد شود؛ به همین دلیل بیماران مبتلا باید در مصرف محصولاتی که دارای خلال پسته هستند، دقت بیشتری داشته باشند و در صورت تردید، از مصرف آن خودداری کنند.

 بهفر از مردم خواست که این محصول را تنها از نشان‌های تجاری معتبر و دارای مجوز سازمان غذا و دارو خریداری کنند. همچنین از واحد‌های نظارتی درخواست شد تا بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام دهند و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین خاطر نشان کرد:  سازمان غذا و دارو از طریق بازرسی‌های مستمر و نمونه‌برداری از بازار، اصالت و سلامت فرآورده‌های غذایی را کنترل خواهد کرد و در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود. از مردم نیز خواسته شده است در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی گزارش دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا