۲۸/ خرداد /۱۴۰۴
15:36 01 / 11 /1401
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

جزئیات مسابقه ملی «مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها و غذای سالم»

جزئیات مسابقه ملی «مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها و غذای سالم»
رئیس دانشگاه آزاد شهرقدس اعلام کرد که جشنواره و مسابقه ملی «مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها و غذای سالم» بهمن‌ جاری در این دانشگاه برگزار می‌شود.

عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شهرقدس با اعلام اینکه جشنواره و مسابقه ملی «مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها و غذای سالم» ۲۵ بهمن‌ در این دانشگاه برگزار می‌شود، اظهار کرد: از مهم‌ترین اقدامات در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی که توسط رئیس دانشگاه تدوین و ابلاغ شد، راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی است که در این راستا واحد‌های شهرقدس، ملارد و صفادشت و دانشکده مهارتی اندیشه به اخذ مجوز راه‌اندازی مدرسه عالی مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها از معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی اقدام کردند.

وی اضافه کرد: امروزه هنر و مهارت آشپزی به‌خصوص تربیت سرآشپز از مشاغل و مهارت‌های بسیار مهم در کشور و در دنیا و یکی از نیاز‌های روز رستوران‌های معروف زنجیره‌ای و حتی محلی در سراسر دنیا محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صفادشت و ملارد متذکر شد: در این راستا کشور‌های حاشیه خلیج فارس و ترکیه به آگهی‌های استخدام سرآشپز با حقوق‌های بسیار بالا اقدام می‌کنند که متاسفانه بسیار از سرآشپزان معروف ایرانی را به کار می‌گیرند.

قاسمی پیربلوطی یادآور شد: امروزه این شغل مهارتی پردرآمد، روز به روز با تقاضای بالایی در بازار کار برخوردار است و در این راستا دانشکده مهارتی اندیشه با توجه به توانمندی و زیرساخت‌های لازم اقدام به راه‌اندازی مدرسه عالی مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها و غذا‌های سالم کرده است.

وی تأکید کرد: به عنوان نخستین گام و برای آغاز فعالیت این مدرسه مهارتی، در نظر داریم «جشنواره و مسابقه ملی مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها و غذای سالم» را در سه سطح عموم مردم، دانشجویان و آشپزان حرفه‌ای، ۲۵ بهمن در سالن آمفی تئاتر باغ ملی شهرقدس در بخش‌های غذا‌های سنتی و محلی، غذا‌های مدرن، نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های فراسودمند، شکلات و بستنی، نان‌ها و کیک و شیرینی برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صفادشت و ملارد با تشریح اهداف جشنواره گفت: این جشنواره با هدف ارتقای فرهنگ مصرف غذای سالم، معرفی محصولات سنتی به منظور آشنایی هرچه بیشتر با انواع فرآورده­‌های غذایی سنتی به‌عنوان بخشی از فرهنگ ایرانی اسلامی با حفظ سبک غنی زندگی ایرانی اسلامی در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و همچنین شناسایی و معرفی انواع محصولات غذایی حاصل از پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویان و طرح­‌های تحقیقاتی محققان عرصه صنعت غذا با رویکرد نظام موضوعات صنعت و تجارت در طرح پویش  برگزار می‌شود.

قاسمی پیربلوطی تبیین کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه راهکاری برای هدفمند کردن پژوهش­‌های دانشگاهی و تبادل دانش و فناوری به شمار می‌آید و منجر به خلق ایده‌های نو، شناسایی استعداد‌ها و توانمندی­‌های موجود در این حوزه خواهد بود و این جشنواره گامی در این راستا برداشته است.

وی افزود: از سوی دیگر پایان­‌نامه­‌ها و رساله­‌های دانشجویی که در راستای برنامه‌های علمی و رفع چالش­‌های موجود در حوزه محصولات غذایی سلامت محور با رویکرد کاربردی بودن و ظرفیت ایجاد ارزش افزوده و مزیت رقابتی انجام شده در این جشنواره معرفی و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صفادشت و ملارد تشریح کرد: در این خصوص علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات کامل از نمونه خوراک‌های خود همراه با تصویر آن برای داوری اولیه از طریق وب‌سایت جشنواره به نشانی «https://qods.iau.ir/medfood» ارسال کنند.

قاسمی پیربلوطی افزود: مسئولیت کمیته علمی و داوری این جشنواره داور و منتور(مربی) بین‌المللی (مسابقه دست‌پخت، شبکه اول صدا و سیما) الهه سلامی و متخصصان صنعت غذای سالم است.

وی بیان کرد: در نهایت به نفرات نخست و سوم علاوه بر پرداخت جوایز نقدی شرایطی برای کسب مهارت یا تدریس به‌عنوان استاد ماهر در مدرسه عالی مهارت آشپزی با رویکرد خوراک دارو‌ها ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب