16:35 10 / 03 /1401
رویداد «عصر امید»/ ۲۳۶

تولید کیک گرده و خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل

منتخب رویداد ملی عصر امید گفت: ایده و استارت‌آپ طرح تولید کیک گرده و خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است.
زنبور عسل



آرش روزبهانی در حاشیه نمایشگاه رویداد عصر امید در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره ایده و استارت‌آپ طرح تولید کیک گرده و خمیر شیرین در تغذیه زنبورعسل اظهار کرد: این دو محصول جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است و اکنون آنها را به‌صورت پایلوت و آزمایشگاهی تولید کرده‌ایم. در حال مذاکره هستیم تا در کوتاه‌مدت به تولید انبوه و نیمه‌صنعتی و در بلندمدت به‌صورت صنعتی تولید کنیم.


وی افزود: بیش از ۸۰ درصد محصولات و نهادهای مورد نیاز صنعت زنبورداری از خارج از کشور وارد می‌شود. اغلب محصولات تقلبی از ترکیه وارد کشور می‌شود و ارز زیادی را خارج می‌کند و مشکلات زیادی برای کشاورزان و زنبورداران فراهم می‌کند. این دو محصول برای زنبورداری جزء ملزومات اساسی هستند؛ زیرا نیاز تغذیه زنبور بوده و باعث ازدیاد جمعیت زنبور، زمستان‌گذرانی، مقاومت در برابر بیماری و به‌وسیله این دو ماده غذایی می‌توانیم ویتامین‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها، مواد پروبیوتیک و سایر مواد مغذی را به زنبور برسانیم. مزیتی‌های این دو محصول شامل بازار مشخص و در دسترس، هزینه پایین تولید، سرمایه‌گذار، نیروی کار، امکانات و مواد اولیه کم برای تولید می‌شود.


منتخب رویداد ملی عصر امید و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اضافه کرد: از طریق مرکز رشد دانشگاه به رویداد گام دوم راه پیدا کردیم. در بخش مادی نیازمند حمایت‌های مالی، استفاده از آزمایشگاه و امکانات بالقوه و بالفعل دانشگاه هستیم و در بخش معنوی، دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند با کمک کردن به دانش‌بنیان شدن محصولات و معرفی به استادان فناور و پارک‌های علم و فناوری کمک شایانی در به نتیجه رسیدن این ایده‌ها و استارت‌آپ‌ها کند.


رویداد ملی گام دوم (عصر امید) تا چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب