دریافت تندیس زرین سلامت غذا توسط گوشتیران

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی گوشتیران، پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا روز سوم شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و طی آن از گوشتیران به دلیل کیفیت بالای محصولات، تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در صنایع غذایی تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، امیر رسولی قائم مقام مدیرعامل شرکت پروتئین گستر سینا با برند محبوب گوشتیران به نمایندگی از شرکت تندیس سلامت را دریافت کرد.
رسولی در حاشیه این مراسم سلامت غذایی را رکن اصلی تولید محصولات گوشتیران دانست و گفت: ما معتقدیم مصرف کننده حق دارد محصولی سالم ،مغذی ومطمئن دریافت کند. این جایزه تائیدی بر مسیری است که با دقت و سخت گیری در انتخاب مواد اولیه،کنترل کیفیت و نوآوری در فرمولاسیون طی کرده ایم.
وی افزود: گوشتیران ثابت کرده است که در یکصدمین سال تاسیس می توان طعم لذیذ و سلامت پایدار را در کنار هم به مصرف کنندگان ارائه کرد. دریافت تندیس سلامت غذا نشانه ای روشن از این تعهد و گامی تازه برای ارتقای کیفیت تغذیه محصولات فرآوری پروتئینی در کشور است.
انتهای پیام/