بزرگراه آزادگان پرحادثهترین بزرگراه تهران

به گزارش خبرگزاری آنا، سرهنگ مصطفی زینیوند رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به تعریف نقاط حادثهخیز بر اساس دستورالعمل وزارت راه و آییننامه اجرایی آن، اظهار کرد: نقطه حادثهخیز به محلی گفته میشود که اگر تعداد تصادفات در آن نقطه یا مقطع از محور به میانگین شاخص تعیینشده یا بالاتر برسد، بهعنوان منطقه پرخطر شناخته میشود.
وی با اشاره به اطلاعات آماری موجود، افزود: بانک اطلاعاتی تصادفات بر اساس دادههای سه ساله تحلیل میشود هر سال از ابتدای سال، شناسنامهای برای نقاط پرتصادف تهیه شده و بر اساس آن، اقدامات اصلاحی با همکاری مدیریت شهری اولویتبندی و اجرا میشود، تاکنون ۲۷۳ نقطه حادثهخیز در سال ۱۴۰۴در شهر تهران شناسایی شده است.
زینیوند با اشاره به برخی محورهای پرتردد و پرحادثه شهر تهران گفت: در بین معابر بزرگراهی، بزرگراه آزادگان بهدلیل حجم بالای تردد وسیله نقلیه سبک و سنگین و تصادفات بهویژه با عابرین پیاده، در رتبه نخست قرار دارد، همچنین بزرگراه امام علی (ع) و بزرگراه شهید چمران نیز از دیگر مسیرهای پرتردد و پرحادثه تهران هستند.
وی تأکید کرد: عبور عرضی عابران پیاده از بزرگراهها ممنوع است، عابران باید بهعنوان کاربران آسیبپذیر ترافیکی، به مقررات عبور و مرور توجه ویژه داشته باشند.
سرهنگ زینیوند در ادامه با اشاره به اقدامات ایمنی برای کاهش تصادفات افزود: ایمنسازی مسیرهای تردد عابران پیاده، یکی از مهمترین اقدامات در کاهش تصادفات است، رفع نقاط حادثهخیز یک فرایند پیچیده و زمانبر است که نیازمند مشارکت کارشناسان و همکاری نهادهای شهری است. احداث پلهای عابر پیاده و گذرگاههای همسطح در نقاط پرخطر، از جمله راهکارهای مؤثر برای تأمین ایمنی عابران است.
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در پایان به مسئولیتهای عابران پیاده اشاره کرد و گفت: عبور ایمن از معابر، وظیفهای مشخص برای عابران است. استفاده نکردن از گذرگاههای تعیینشده، احتمال وقوع تصادف را افزایش میدهد. رعایت مقررات از سوی همه کاربران ترافیک، پیشنیاز کاهش تصادفات در شهر تهران است.
انتهای پیام/