رویکرد جدید واحد تهران شمال؛ نظام‌مند شدن ارزیابی فرهنگی اعضای هیئت علمی

رویکرد جدید واحد تهران شمال؛ نظام‌مند شدن ارزیابی فرهنگی اعضای هیئت علمی
در راستای سیاست‌های فرهنگ‌محور دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال با بهره‌گیری از سامانه «بافر»، فرآیند ثبت و ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی اعضای هیئت علمی را ساختارمند کرده است. بر این اساس، تکمیل پروفایل فرهنگی در این سامانه به‌عنوان یکی از الزامات بررسی ارتقای مرتبه علمی اعضا در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام موسی بیات، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تهران شمال، در جلسه مدیران گروه‌های آموزشی واحد، از آنها و تمامی استادان واحد خواست تا سامانه «بافر» را به‌عنوان سامانه اصلی ثبت فعالیت‌های فرهنگی جدی بگیرند؛ زیرا این سامانه ملاک تأییدیه‌های فرهنگی برای ارتقا و تبدیل وضعیت آن‌ها خواهد بود.  
 
حجت‌الاسلام والمسلمین بیات، در این جلسه از تمامی همکاران خواست تا نسبت به ثبت فعالیت‌های خود در سامانه «بافر» اهتمام ویژه داشته باشند.

وی تأکید کرد که این سامانه تنها مرجع معتبر برای بررسی و تأیید عملکرد فرهنگی استادان در فرآیندهای ارتقا و تبدیل وضعیت آن‌هاست.  

بیات با اشاره به فرصت‌های همکاری فرهنگی برای استادان، اعلام کرد که آن‌ها می‌توانند به عنوان «مشاوران فرهنگی» فعالیت کنند و در ترم اول ورود دانشجویان جدید، حداقل ۲۰ دانشجو را تحت حمایت قرار دهند و گزارش عملکرد این مشاوره‌ها را در پایان ترم از طریق سامانه بافر یا به صورت فیزیکی به معاونت فرهنگی دانشجویی واحد ارائه نمایند.  

وی همچنین از استادان دعوت کرد تا با تشکیل «کانون‌های دانشجویی» با حداقل ۱۵ عضو، به عنوان مشاوران این کانون‌ها در فعالیت‌های موضوعی مشارکت داشته باشند.  

معاون فرهنگی دانشجویی واحد تهران شمال در ادامه به امکانات مرکز مشاوره روان‌شناختی «امین» واقع در طبقه چهارم ساختمان مدیریت و همچنین ساختمان مرکز مشاوره واحد در میدان هروی اشاره کرد و از استادان خواست تا از این ظرفیت‌ها برای بهبود کیفیت خدمات فرهنگی و مشاوره‌ای استفاده کنند.  

بیات، خاطرنشان کرد که ثبت تجربیات فرهنگی و تربیتی استادان در سامانه بافر، علاوه بر کسب امتیاز فرهنگی، منجر به انتشار تجربیات برگزیده در کتاب «خشت و آینه (تجربه نگاری و خاطرات استادی)» خواهد شد. 

معاون فرهنگی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود از راه‌اندازی «مدرسه فرهنگی تدریس دروس تخصصی با رویکرد الهی» خبر داد و گفت: این مدرسه که با عنوان «مدرسه جهادی فرهنگی استادان»شناخته می‌شود، شامل تشکیل حلقه‌های مباحثاتی متشکل از سه تا چهار استاد در دروس تخصصی است که با هدف تبادل روش‌های تدریس با رویکرد الهی شکل می‌گیرد.

 وی حضور در این عرصه را یکی از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت فرهنگی استادان برشمرد.

بیات در پایان سخنان خود گفت: این اقدامات نشان‌دهنده توجه ویژه دانشگاه به نقش استادان در توسعه فرهنگی و تربیتی دانشجویان و جامعه دانشگاهی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب