هم‌افزایی هیئت علمی و مدیریت دانشگاه تحول را رقم می‌زند

هم‌افزایی هیئت علمی و مدیریت دانشگاه تحول را رقم می‌زند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان گفت: تعامل سازنده بین مدیریت و اعضای هیئت علمی با تکیه بر سند تحول و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه را ارتقا می‌دهد.

به گزارش خبرنگار آنا، امیر عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی با تأکید بر افزایش تعامل و همکاری بین مدیریت دانشگاه، اعضای هیئت علمی و نقش گروه‌های تخصصی دانشگاه بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه اظهار کرد: تعامل مستمر و سازنده بین این دو گروه می‌تواند موجبات رشد و ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه را فراهم آورد.

وی افزود:اعضای هیئت علمی نقش بسیار مهم و کلیدی در جذب درآمد‌های شهریه‌ای، راه‌اندازی و توسعه هسته‌های فناور و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان دارند که این امر به ارتقای جایگاه دانشگاه در عرصه‌های علمی و فناوری شهرستان و استان کمک شایانی خواهد کرد. دانشگاه از همه ظرفیت‌های اعضای هیئت علمی بهره‌مند خواهد شد و خواستار همکاری فعال همه بخش‌ها برای تحقق اهداف راهبردی دانشگاه هستیم.

سند تحول، توسعه علمی و مهارتی دانشگاه را هدایت می‌کند

معاون علمی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان نیز به تشریح ابعاد مختلف سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و این سند را نقشه راه دانشگاه برای دستیابی به اهداف توسعه‌ای دانست و گفت: اجرای موفق این سند مستلزم همکاری همه اعضای دانشگاه، به ویژه اعضای هیئت علمی است.

رحیم رشیدی با تأکید بر ضرورت ایجاد و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور، اضافه کرد: این مراکز می‌توانند نقش مهمی در تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و خدمات کاربردی داشته باشند و همچنین در ایجاد اشتغال و افزایش درآمدزایی دانشگاه نقش‌آفرینی کنند.

وی بر لزوم مشارکت فعال اعضای هیئت علمی در برگزاری همایش‌ها، سمینارها، مسابقات علمی و رویداد‌های پژوهشی دانشگاه تأکید کرد و ادامه داد: این فعالیت‌ها علاوه بر ارتقای سطح علمی دانشگاه، می‌تواند موجب جذب بیشتر دانشجویان و افزایش تعاملات علمی شود.

معاون علمی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان به موضوع جذب دانشجویان جدید پرداخت و مطرح کرد: اعضای هیئت علمی باید در این حوزه نقش فعالی ایفا کنند. اعضای هیئت علمی باید با ارائه مشاوره‌های تحصیلی و هدایت دانش‌آموزان و داوطلبان در جذب دانشجویان جدید همکاری کنند و در صورت داشتن ایده‌های نوین در این زمینه، آنها را به دانشگاه ارائه دهند.

رشیدی با اشاره به راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی توضیح داد: این مدرسه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه مهارت‌های حرفه‌ای دانشجویان و ارتقای قابلیت‌های آنان برای ورود به بازار کار باشد. مدیران گروه‌ها باید نسبت به برگزاری طرح صدرا اهتمام ویژه داشته باشند و دانشجویان را به مشارکت در طرح پویش تشویق کنند.

وی از همکاری نزدیک با مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی (TMC) خبر داد و بیان کرد: دانشگاه در نظر دارد دوره‌های مهارتی متنوع و مورد نیاز دانشجویان و متقاضیان را از طریق این مرکز برگزار کند تا مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار به طور کامل در دانشجویان نهادینه شود.

شفافیت در بخشنامه‌ها با حمایت از هیئت علمی

ادریس حضری مسئول کارگزینی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم به بررسی بخشنامه‌های الف و ب مرتبط با اعضای هیئت علمی پرداخت و توضیحاتی درباره مفاد این بخشنامه‌ها ارائه داد، موضوع ترفیع پایه اعضای هیئت علمی را مورد بحث قرار داد و عنوان کرد: فرایند ارتقای پایه باید به صورت دقیق، شفاف و منصفانه اجرا کرد تا انگیزه علمی و پژوهشی اعضا حفظ و تقویت شود.

تقویت نظم و توسعه علمی با طرح حامی دانشجو

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد بوکان هم بیان کرد: همه درخواست‌های دانشجویان و استادان باید از طریق طرح حامی دانشجو و ارسال ایمیل رسمی بررسی شود تا فرایند رسیدگی به درخواست‌ها دقیق‌تر و منظم‌تر صورت پذیرد.

کامران جوهری به فعال‌سازی انجمن‌های علمی توسط دانشجویان ممتاز اشاره کرد و از مدیران گروه خواست که دانشجویان فعال و مستعد را برای حضور و فعالیت در این انجمن‌ها به باشگاه پژوهشگران جوان معرفی کنند تا زمینه‌های پژوهشی و علمی در دانشگاه بیش از پیش توسعه یابد.

یونس رسول دشت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم اهمیت حضور فعال اعضای هیئت علمی در برنامه‌های فرهنگی دانشگاه را یادآور شد و از آنان خواست که در توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی نقش‌آفرینی کنند.

نظم و تعهد، کیفیت دانشگاهی را ارتقا می‌دهند

مدیر کل توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم با اشاره به نظم و انضباط در حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه گفت: حضور مستمر و فعال اعضا در محیط دانشگاه از عوامل مهم ارتقای کیفیت آموزشی و مدیریتی است.

سامرند شریفی از مدیران گروه خواست در ایام ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، همکاری کامل در راهنمایی و حمایت از دانشجویان داشته باشند تا روند ثبت نام و ورود آنان به دانشگاه به بهترین شکل انجام شود.

به گزارش آنا، این جلسه با تأکید بر ضرورت همکاری مستمر و همه‌جانبه اعضای هیئت علمی و مدیریت دانشگاه در همه زمینه‌ها پایان یافت. اعضای حاضر بر این نکته توافق کردند که دستیابی به اهداف علمی، پژوهشی و مهارتی دانشگاه نیازمند تلاش جمعی، تبادل نظر مستمر و اجرای برنامه‌های هدفمند است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب