12:15 28 / 04 /1404

توسعه مهارت‌محور در خدمت کشاورزی و امنیت غذایی

توسعه مهارت‌محور در خدمت کشاورزی و امنیت غذایی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: دانشگاه با شتاب در مسیر توسعه رشته‌های مهارت‌محور کشاورزی و علوم دامی حرکت می‌کند تا دانشجویانی تربیت کند که در عرصه‌های عملی پاسخگوی نیازهای واقعی بخش تولید هستند.

به گزارش خبرنگار آنا، نشست مشترکی با حضور اسماعیل شوکت‌آبادی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دامغان و جواد صفایی کوچکسرایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با هدف تقویت همکاری‌ها به‌ویژه در زمینه توسعه آموزش‌های مهارتی و کاربردی در حوزه کشاورزی و دامپروری برگزار شد و راهکار‌های عملیاتی برای پیوند هرچه بیشتر علم و عمل در بخش کشاورزی مورد بحث قرار گرفت.

جواد صفایی کوچکسرایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در این نشست با اشاره به سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر سند تحول و تعالی، اظهار کرد: حرکت دانشگاه به سمت توسعه رشته‌های مهارت‌محور به‌ویژه در حوزه‌های علوم کشاورزی و علوم دامی تسریع شده؛ هدف اصلی تربیت دانشجویانی است که علاوه بر دانش آکادمیک در عرصه‌های عملی و مهارتی نیز توانمند شده و پاسخگوی نیاز‌های واقعی بخش تولید باشند.

وی از آمادگی دانشگاه برای برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت خبر داد و افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت علمی استادان، دانشگاه آمادگی دارد دوره‌های تخصصی مورد نیاز بخش کشاورزی و دامپروری را به صورت کوتاه‌مدت طراحی و اجرا کند.

کوچکسرایی با اشاره به راه‌اندازی کلینیک گیاهپزشکی در ماه‌های اخیر عنوان کرد: این کلینیک با هدف ارائه خدمات تخصصی به کشاورزان و رفع چالش‌های مرتبط با آفات و بیماری‌های گیاهی ایجاد شده است. در گام نخست، پژوهشگران دانشگاه موفق به اختراع کود معدنی ویژه‌ای برای محصولات کشاورزی شده‌اند که مراحل ثبت اختراع آن در حال انجام بوده و به‌زودی به بازار عرضه خواهد شد.

همکاری جهاد کشاورزی و دانشگاه آزاد؛ گامی برای توسعه منطقه‌ای

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دامغان نیز با اشاره به سابقه همکاری‌های نزدیک دو مجموعه گفت: ارتباطات و تعاملات سازنده جهاد کشاورزی و دانشگاه آزاد دامغان در سنوات گذشته همواره وجود داشته و این همکاری‌ها در راستای منافع بخش کشاورزی و توسعه منطقه‌ای است.

اسماعیل شوکت‌آبادی با تأکید بر اهمیت حیاتی امنیت غذایی، بیان کرد:  همان‌طور که در جنگ ۱۲ روزه با توجه به شرایط بحرانی و ضرورت توجه به امنیت غذایی نیز مشخص شد، تأمین امنیت غذایی یک مسئله استراتژیک بوده با توجه به چالش‌های پیش‌رو به‌ویژه تنش‌های آبی شدید در سال‌های اخیر، حرکت به سمت کشاورزی علمی، استفاده از فناوری‌های نوین و نیروی انسانی متخصص و ماهر، نه یک انتخاب که یک ضرورت گریزناپذیر است.

به گزارش آنا، این نشست با توافق بر تداوم و تعمیق همکاری‌های دوجانبه، به‌ویژه در زمینه طراحی و اجرای دوره‌های مهارت‌محور مشترک، استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه برای حل مشکلات بخش کشاورزی و توانمندسازی دانشجویان در محیط‌های عملی به پایان رسید. طرفین بر این باور بودند که این همگرایی می‌تواند گامی مؤثر در راستای توسعه پایدار کشاورزی منطقه و افزایش بهره‌وری با تکیه بر دانش روز باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب