10:07 11 / 04 /1404

توسعه زیست‌بوم علمی جنوب کشور با تقویت همکاری دانشگاه آزاد و شهرک پردیس جم

توسعه زیست‌بوم علمی جنوب کشور با تقویت همکاری دانشگاه آزاد و شهرک پردیس جم
مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و مدیران مجتمع فرهنگی شهرک پردیس جم بر ضرورت تقویت همکاری‌های متقابل در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری با هدف توسعه زیست‌بوم علمی جنوب کشور تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار آنا، نشست مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و مدیران مجتمع فرهنگی شهرک پردیس جم با هدف ایجاد هم‌افزایی و همگرایی ظرفیت‌های علمی دانشگاه و زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرک پردیس جم، به میزبانی مجتمع فرهنگی این دانشگاه برگزار شد و راهکارهای عملی برای گسترش تعاملات و اجرای پروژه‌های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و مدیران مجتمع فرهنگی شهرک پردیس جم بر ضرورت تقویت همکاری‌های متقابل در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری با هدف توسعه زیست‌بوم علمی جنوب کشور تأکید کردند.

تأکید بر استقرار سرای نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه جم

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این نشست با اشاره به اهمیت راهبردی منطقه جم در حوزه انرژی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های مناسب فرهنگی و اجتماعی موجود در شهرک پردیس جم و همچنین زیرساخت‌های علمی و فناورانه دانشگاه، ایجاد یک بستر مشترک برای توسعه پروژه‌های علمی و نوآورانه کاملاً ضروری است.

عبدالرحیم پذیرا افزود: یکی از زمینه‌های عملیاتی‌سازی این همکاری، استقرار سرای نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه در منطقه است که می‌تواند با حمایت مجتمع فرهنگی یا در شرکت غیرصنعتی پاسارگاد مستقر شود و به‌عنوان پایگاه تعامل میان دانشگاه و صنعت در جنوب کشور ایفای نقش کند.

تعامل با بیش از ۷۰ شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه انرژی

رئیس سرای نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر هم با ارائه گزارشی جامع از فعالیت‌ها، ظرفیت‌ها و اهداف این مرکز عنوان کرد: سرای نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی به‌عنوان یکی از ساختارهای کلیدی دانشگاه آزاد اسلامی، با هدف ارتقاء نوآوری، تجاری‌سازی ایده‌ها و پیوند مؤثر میان دانشگاه و صنعت فعالیت می‌کند.

زهرا چراغ‌زاده با اشاره به برنامه‌های دانشگاه برای ارتباط مؤثر با صنعت، افزود: در حال حاضر ظرفیت همکاری ساختاریافته با بیش از ۷۰ شرکت دانش‌بنیان، فناور و صنعتی در منطقه وجود دارد و سرای نوآوری می‌تواند با محوریت موضوعات تخصصی انرژی، نفت و گاز، نقش محوری در توسعه فناوری و اشتغال نخبگان ایفا کند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست دو طرف ضمن استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده، بر تدوین نقشه‌راه مشترک برای آغاز همکاری‌های رسمی و اجرای پروژه‌های پایلوت در حوزه آموزش مهارتی، پژوهش‌محور و کارآفرینی تأکید کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب