جزئیات آمار عرضه گوشت در اردیبهشت؛ گوشت گاو و گوساله در صدر، طیور با رشد ۴ درصدی

به گزارش خبرگزاری آنا، بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام در کشتارگاههای رسمی کشور، وزن گوشت قرمز عرضهشده در اردیبهشت ۱۴۰۴، ۳۷ هزار و ۶۳ تن گزارش شده است. بیشترین سهم مربوط به گوشت گاو و گوساله با ۵۶.۹۱ درصد از کل وزن بوده است. گوشت گوسفند و بره ۳۴.۵۶ درصد، بز و بزغاله ۵.۹۶ درصد و سایر انواع دام ۲.۵۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
در مقایسه با اردیبهشت ۱۴۰۳، مقدار عرضه گوشت قرمز ۱۴ درصد افزایش یافته است. بیشترین افزایش مربوط به گاومیش و بچهگاومیش با ۳۴ درصد بوده است. تولید گوشت گوسفند و بره ۱۶ درصد و گاو و گوساله ۱۵ درصد افزایش یافته است. تولید گوشت شتر و بچهشتر ۲ درصد کاهش داشته و تولید گوشت بز و بزغاله تغییر چندانی نداشته است.
همچنین، مقدار عرضه گوشت قرمز نسبت به فروردین ۱۴۰۴ حدود ۷ درصد افزایش داشته است.
لازم به ذکر است که بخشی از کشتار دام، بهویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاههای رسمی انجام میشود که در این آمار لحاظ نشده است.
میزان عرضه گوشت طیور
عرضه گوشت طیور در کشتارگاههای رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۴ به ۲۴۷ هزار و ۹۰۹ تن رسیده است. گوشت مرغ با ۲۳۵ هزار و ۳۱۰ تن، ۹۴.۹۲ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت بوقلمون ۱.۱۸ درصد و سایر انواع طیور ۳.۹۰ درصد از وزن کل را تشکیل میدهند.
در مقایسه با اردیبهشت ۱۴۰۳، مقدار عرضه گوشت انواع طیور ۴ درصد افزایش یافته است.مقدار عرضه گوشت طیور نسبت به فروردین ۱۴۰۴ حدود ۶ درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/