17:22 16 / 02 /1404

گسترش آموزش‌ مهارتی سازمان زندان‌های گیلان با مشارکت دانشگاه آزاد

گسترش آموزش‌ مهارتی سازمان زندان‌های گیلان با مشارکت دانشگاه آزاد
آموزش‌های مهارتی سازمان زندان‌های گیلان با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در این استان گسترش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، قرارداد همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با ِسازمان زندان‌های این استان با حضور مجتبی ملکی چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و حمید وسکوئی مدیر کل و رئیس شورای آموزش و پژوهش سازمان زندان‌های استان گیلان منعقد شد.

مجتبی ملکی چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این نشست با تشکر از همکاری‌های سازمان زندان‌ها با دانشگاه، این دانشگاه را بزرگترین دانشگاه حضوری استان دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با داشتن بالغ بر ۴۲ هزار دانشجو، بزرگترین دانشگاه حضوری استان بوده که در حال خدمات دهی به آموزش فرزندان این استان است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی است و با داشتن ظرفیت‌های بالقوه خود، دانش خود را در اختیار جامعه قرار می‌دهد و نگاهی برای حل مسئله دارد و می‌تواند به عنوان اتاق فکر و اجرا در کنار سازمان زندان‌های استان باشد تا بتواند علاوه بر انجام امور تحقیقاتی و مطالعاتی، در انجام امور اجرایی نیز همیاری کند.

گسترش آموزش‌های مهارتی سازمان زندان‌های گیلان با مشارکت دانشگاه آزاد

ملکی چوبری درباره اجرای پروژه‌های مشترک پژوهشی میان دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و اداره‌کل زندان‌ها بیان کرد: استفاده از علوم تغذیه، هوش مصنوعی و داده‌کاوی در ارتقای نظام اصلاح و تربیت و با ایجاد اتاق‌های فکر، مراکز مشاوره حقوقی و روان‌شناسی، و بهره‌گیری از توانمندی‌های ورزشی و پژوهشی، می‌توان اقدامات مؤثری در زمینه توانمندسازی زندانیان و خانواده‌های آنها به انجام رساند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تأکید بر اهمیت تغذیه در بهبود شاخص‌های روان‌شناختی و رفتاری زندانیان، تاکید کرد: تحقیقات علمی نشان می‌دهند که طراحی علمی ترکیب وعده‌های غذایی و اصلاح ساختار تغذیه، می‌تواند در تنظیم خلق‌وخو، کاهش تنش‌های روانی و مدیریت رفتار‌های پرخطر بسیار مؤثر باشد. استفاده از منابع غذایی طبیعی، بهینه‌سازی کالری و پروتئین مصرفی، و طراحی رژیم‌های متعادل، بخشی از محور‌های قابل بررسی در این حوزه است.

حمید وسکویی اشکوری مدیر کل زندان‌های استان گیلان هم در این نشست با اشاره به نقش فناوری در ارتقاء نظام اصلاح و تربیت، بیان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی می‌توان تحلیل‌های رفتاری دقیق‌تری از رفتار زندانیان انجام داد که ازر جمله پردازش داده‌های حرکتی با دوربین‌های هوشمند، تدوین رژیم‌های تغذیه‌ای مبتنی بر رفتار و شخصیت‌سنجی دقیق‌تر زندانیان جهت ارائه برنامه‌های اصلاحی هدفمند از جمله مواردی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

گسترش آموزش‌های مهارتی سازمان زندان‌های گیلان با مشارکت دانشگاه آزاد

وی بیان کرد: با بهره‌گیری از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، امکان پیش‌بینی الگو‌های رفتاری و تدوین برنامه‌های تربیتی و آموزشی متناسب فراهم می‌شود. همچنین کاهش هدررفت منابع و افزایش بهره‌وری در حوزه تغذیه نیز از اهداف مهم این نشست است.

وسکویی از توسعه آموزش‌های مهارتی مانند دوره‌های حرفه‌ای آشپزی و اشتغال در بخش‌های تولیدی با مشارکت دانشگاه خبر داد و آن را گامی مؤثر در فرآیند بازاجتماعی شدن زندانیان دانست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب