زندگی با کرونا/122

کنترل محیطی برای مقابله با کرونا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی چگونه است؟

راهنمای کنترل محیطی مقابله با کرونا ویروس درفروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی اعلام شد.
157176913.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کرونا ویروس در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی از سوی مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت اعلام شد.


بخشی از دستورالعمل‌های بهداشت فردی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است: 



  • داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست‌اندرکاران موادغذایی الزامی است.



  • استفاده از وسایل حفاظت فردی ماسک و دستکش در تمام زمان‌های کشیک کاری برای تمام شاغلین از جمله عرضه‌کننده و فروشنده موادغذایی و نظایر آن الزامی است.



  • تعویض ماسک و دستکش در تواتر زمانی کوتاه و شستشوی و ضدعفونی دائمی دست‌ها با محلول‌های پایه الکل ضروری است.



  • عرضه موادغذایی و خوراکی روباز ممنوع است.



  • رعایت فاصله با مشتریان، مراجعین و همکاران حداقل یک متر در هنگام ارائه خدمت ضروری است.



  • نیروهای خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده کنند.



  • مدیر فروشگاه موظف است دستمال کاغذی جهت استفاده مشتریان در کنار کارت خوان‌ها قرار دهد.


راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی، مواردی را به‌منظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از: 



  • کلیه قفسه‌ها و میز کار و میز سرویس به‌طور مستمر بعد از پایان هر شیفت کاری که در دسترس مشتری و شاغلین قرار می‌گیرند شستشو و گندزدایی شوند.



  • استفاده از قندان و نمکدان و نظایر آن تا اطلاع ثانوی ممنوع است.


 



  • کلیه قفسه و ویترین و سطوح قابل دسترسی مشتریان به‌طور مرتب تمیز و گندزدایی شوند.


انتهای پیام/۴۱۰۵


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا