09:18 23 / 04 /1399
زارعی خبر داد؛

اخذ مجوز نخستین نشریه علمی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از اخذ مجوز نخستین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی در این دانشگاه خبر داد.

حامد زارعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ورامین اظهار کرد که در راستای اجرای برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک نخستین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی با موضوع کشاورزی و امنیت غذایی در این واحد دانشگاهی مورد موافقت کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.


وی افزود: این موضوع در ابلاغیه‌ای از سوی اداره‌کل امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی علوم، مهندسی و کشاورزی  به دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعلام شده است.


بیشتر بخوانید:


مجوز نشریه علمی- تخصصی تحولات نوین در مدیریت و حسابداری صادر شد


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با توضیح اینکه اعضای هیئت تحریریه این مجله متشکل از اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها هستند، تصریح کرد: در آینده نزدیک این مجله تخصصی با عنوان «فرآوری و ایمنی مواد غذایی» منتشر می‌شود.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب