05:33 02 / 05 /1397
متخصص تغذیه و رژیم غذایی:

لیمو ترش و تخم شربتی عطش افراد در روزهای گرم تابستان را کاهش می‌دهد

متخصص تغذیه و رژیم غذایی بیان کرد: به افراد توصیه می‌شود برای جلوگیری از احساس عطش مداوم در روزهای گرم تابستان، از لیموی ترش در بطری آب یا قمقمه خود استفاده کنند.

کوروش جعفریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا با توجه به افزایش دمای هوا و افزایش نیاز انسان‌ها به مصرف بیشتر آب، گفت: به افراد توصیه می‌شود در فصول گرم سال برای مقابله با کم‌آبی بدن حتما بطری آب به همراه خود داشته باشند و از تخم شربتی در بطری آب استفاده کنند. تخم شربتی مقداری آب را در خود جذب و پس از ورود به دستگاه گوارش به آرامی آب را تخلیه می‌کند که این امر مانع بروز عطش در افراد می‌شود.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی افزود: هم‌چنین به افراد توصیه می‌شود برای افزایش میزان مصرف مایعات از طعم دهنده‌های حاوی ویتامین C استفاده کنند، برای مثال حتما در تابستان در بطری‌های آب خود علاوه بر تخم شربتی کمی لیموی تازه استفاده کنند.


وی افزود: همچنین استفاده‌ از طعم دهنده‌های حاوی ویتامین C موجب افزایش میزان مصرف آب و مقابله با کم آبی می‌شود.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه میزان نیاز انسان‌ها به مایعات در فصول گرم با یکدیگر متفاوت است، خاطرنشان کرد: برخی انسان‌ها با نوشیدن آب با دمای 5 الی 15 درجه احساس رفع عطش می‌کنند و برخی با نوشیدن‌ آب بسیار خنک؛ بنابراین نمی‌توان در خصوص دمای آب برای همه یک نسخه تجویز کرد.


انتهای پیام/4038


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب