15:14 26 / 07 /1395

مادران چاق کودکانی چاق به دنیا می‌آورند

استاد دانشگاه آپ استیت آمریکا اظهار کرد: اگر مادری دچار چاقی باشد و باردار شود، امکان ابتلا فرزند او به چاقی تا 50درصد موارد بیشتر رخ خواهد داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پروفسور منوچهر کارجو اظهار کرد: ترکیب مواد غذایی مورد مصرف در بدن شامل 30 درصد چربی‌ها، 30 درصد پروتئین‌ها و 40درصد کربوهیدرات‌ها است.


وی افزود: اگر مصرف مواد قندی و چربی افزایش یابد، میزان تعادل مواد غذایی در بدن دچار اختلال شده و باعث چاقی و اضافه وزن در کودکان و بزرگسالان می‌شود.


این استاد دانشگاه آپ استیت آمریکا بیان کرد: طبق رژیم‌های صحیح مقابله با چاقی باید مصرف مواد قندی و چربی در بدن 20 درصد کاهش و مصرف پروتئین‌ها افزایش یابد.


به گفته وی، غذاهای پر نمک نیز به دلیل جذب آب بیشتر، سریع غذا خوردن، نجویدن غذا همراه با استرس، غذا و خواب کمتر باعث چاقی در فرد می‌شود.


کارجو خاطر نشان کرد: افزایش مصرف مواد قندی و چربی همیشه با چاقی ارتباط ندارد و مسائل مختلفی مانند عوامل ژنتیکی و فامیلی در این زمینه دخیل است و اگر مادری دچار چاقی باشد و باردار شود، امکان ابتلا فرزند او به چاقی تا 50درصد موارد بیشتر رخ خواهد داد.


وی یادآور شد: اگر پدر و مادری با هم دچار اضافه وزن و چاقی باشند، شانس ابتلا به چاقی در فرزندشان تا 80 درصد موارد افزایش خواهد یافت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب