اپل ۵۰۰ میلیون دلار برای آهنربای آمریکایی هزینه میکند

اپل با یک قرارداد چندساله، همکاری جدیدی را با شرکت MP Materials آغاز میکند که طی آن ۵۰۰ میلیون دلار برای خرید آهنرباهای ساخت آمریکا اختصاص داده شده است. این آهنرباها قرار است در کارخانه پیشرفته MP Materials در فورتورث ایالت تگزاس تولید شوند.
همکاری دو شرکت به تقویت زنجیره تأمین داخلی عناصر کمیاب و ایجاد یک خط کامل جدید در بازیافت این عناصر در شهر مانتین پس کالیفرنیا منجر خواهد شد. در قالب این پروژه، ضایعات الکترونیکی و باقیماندههای صنعتی تبدیل به مواد اولیه مورد استفاده در محصولات اپل خواهند شد. بر اساس اعلام اپل، این سرمایهگذاری علاوه بر تقویت توان صنعتی ایالات متحده، اشتغالزایی در حوزه تولید پیشرفته و تحقیق و توسعه را نیز به همراه دارد.
تیم کوک، مدیرعامل اپل، با اشاره به اهمیت فناوری و نوآوری آمریکایی اعلام کرد این همکاری به تأمین حیاتیترین مواد برای ساخت محصولات پیشرفته در داخل کشور کمک خواهد کرد. به گفته او نوسازی فرآیند تولید و بازیافت آهنرباها برای دستگاههای اپل، آینده صنعت در آمریکا را شکل خواهد داد.
اپل اعلام کرد طبق این توافق، کارخانه مدرن تگزاس دارای خطوط تولید آهنربای نئودیمیوم مخصوص محصولات اپل خواهد شد که با بهرهگیری از تجهیزات جدید، تولید خود را افزایش خواهد داد. اپل و MP Materials برنامه دارند آموزش و توسعه مهارتهای نیروی انسانی را نیز افزایش داده و نیروی متخصص جدیدی در این بخش تربیت کنند.
تأسیسات بازیافت کالیفرنیا هم قادر خواهد بود با دریافت مواد بازیافتی از لوازم الکترونیکی مصرفشده و ضایعات صنعتی، آنها را مجدداً به عناصر کمیاب مورد استفاده در محصولات اپل تبدیل کند. آزمایش مشترک اپل و MP Materials روی فناوریهای بازیافت عناصر کمیاب، طی پنج سال گذشته امکان تأمین مواد موردنیاز با استانداردهای کیفی و فنی اپل را فراهم آورده است.
امروز تقریباً تمام آهنرباهای به کار رفته در دستگاههای اپل از عناصر کمیاب بازیافتی تهیه میشوند. همکاری جدید قرار است ضمن تثبیت تأمین داخلی این مواد استراتژیک در آمریکا، توان صنعت عناصر کمیاب کشور را برای تولید و بازیافت افزایش دهد و دستیابی به اهداف زیستمحیطی اپل را شتاب بخشد.
این اقدام بخشی از تعهد بزرگتر اپل به سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در اقتصاد ایالات متحده طی چهار سال آینده به شمار میرود؛ برنامهای که بر تقویت ساخت داخل، گسترش ظرفیتهای صنایع پیشرفته و بهکارگیری فناوریهای نوین بازیافت متمرکز است.
انتهای پیام/