وضعیت نامطلوب ایمنی اسکان‌های کارگری در پایتخت

وضعیت نامطلوب ایمنی اسکان‌های کارگری در پایتخت
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: ایمنی اسکان‌های کارگری باید در دستور کار قرار گیرد؛ حادثه‌ها در این خصوص بالا است چرا که به سراغ ایمن سازی این محل‌ها نرفته‌ایم.

به گزارش خبرگزاری آنا، صد و دوازدهمین جلسه کمیته ایمنی شهر تهران امروز شنبه ۲۸ تیر ماه در شهرداری منطقه ۱۳ تهران برگزار شد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر در این جلسه با بیان این‌که حداقل ۱۰ ساختمان پر خطر در سال باید رفع خطر شود، اظهار کرد: هدف ما رویکرد پیشگیری در حوادث است؛ ما باید جز شهرهایی باشیم که کمترین حادثه را داشته باشیم.

وی ادامه داد: در برنامه ۴ ساله چهارم باید رشد حوادث متوقف می‌شد و به روند کاهش حوادث می‌رسیم. امروز حریق‌ها و رشد حوادث متوقف شده و شاهد کاهش حوادث هستیم اما در بعضی مناطق این مساله کمتر رخ می‌دهد.

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر اضافه کرد: بیمارستان‌های فجر و بوعلی ایمن شدند و این جای تقدیر دارد. بیمارستان شهید لواسانی جز بیمارستان‌های مهم شرق تهران است و نیاز است به یک بیمارستان ایمن تبدیل شود؛ مدیریت لازم جهت ایمن سازی این بیمارستان صورت بگیرد.

وی با تاکید بر ارتباط مؤثر بین رییس‌های ایستگاه‌های آتش نشانی و شهردار نواحی عنوان کرد: شهردار منطقه ۱۳ از نیروهای عملیاتی و پای کار است اما همکاران مدیریت بحران منطقه آنچنان پیگیر نبودند. از پتانسیل شهردار منطقه باید استفاده شود.

بابایی اضافه کرد: جنگ ۱۲ روزه به ما ثابت کرد که در حوزه ایمنی یاید گروه‌های غیرمتمرکز مردمی هم داشته باشیم؛ دشمن تلاش کرد سیستم امنیتی را دچار اختلال کند و ما باید از این تجربه استفاده کنیم؛ مثلاً باید از گروه دوام بهره برد و می‌توان مانور با محوریت آتش نشانان داوطلب و گروه دوام برگزار کرد.

وی همچنین عنوان کرد: از هفته بعد جلسات محله محور دوام هر هفته برگزار شود؛ گروه‌های دوام سرمایه اجتماعی ما هستند و باید بتوانیم حداقل‌ها را برایشان ایجاد کنیم. باید از پتانسیل‌های خودمان هم استفاده کنیم و آموزش را در این راستا به کار بگیریم.

رئیس کمیته ایمنی با اشاره به وضعیت اسکان‌های کارگری در سطح پایتخت گفت: محل‌های اسکان کارگری پایتخت در وضعیت خوبی قرار ندارد و ایمنی آن‌ها باید در دستور کار قرار گیرد؛ حادثه‌ها در این خصوص بالا است چرا که به سراغ ایمن سازی این محل‌ها نرفته‌ایم.

وی اضافه کرد: سازمان مدیریت بحران برای رفع ساختمان‌های بحرانی پای کار آمده است و چای تقدیر دارد. موضوع HSE باید مورد توجه جدی باشد و حداقل دو بار در ماه در ناحیه مدیریت بحران و کمیته ایمنی و در منطقه به صورت متمرکز جلسات برگزار شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
رسپینا
گوشتیران
قالیشویی ادیب